06 824 825 11
Hit enter to search

Sport & Spel cursus

Wij gaan leuke dingen doen!

Soms weet je gewoon niet welke sport jouw hond en jij nou écht leuk gaan vinden. Er is ook zoveel te doen in hondenland; Hoopers, Behendigheid, Speuren en ga zo maar door… Hoe leuk is het dan als je van alles uit kan proberen in één cursus?

Dat is dus precies wat we in onze sport & spel cursus gaan doen. We gaan spelenderwijs allerlei sporten uittesten en aan het eind kan je (met korting!) doorstromen naar de hondensport waar jullie het meeste plezier aan beleven. Óf je volgt gewoon nog een cursus sport & spel, en daarna nóg één, en nóg één…

Hier gaan we aan werken

We gaan dus allemaal verschillende sporten doen, waarbij plezier voorop staat!

De cursus sport & spel bestaat uit 5 wekelijkse lessen, waarin we elke week een nieuwe tak van sport behandelen. Er komt van alles aan bod, bijvoorbeeld behendigheid /agility, snuitgolf, gehoorzaamheid en speuren.

De focus bij de trainingen ligt op kennismaking met de sport of activiteit. Op het tempo van de honden en met flink wat beloningen op zak nemen we de basis door of duiken we wat meer de diepte in. Het plezier hebben voor jou en jouw hond is het allerbelangrijkste tijdens de lessen.  

De cursus wordt na 5 weken afgesloten met een mooi certificaat van deelname en een leuke korting als jullie besluiten je in te schrijven voor een andere cursus!

 

Praktische informatie

Twijfel je nog? Neem contact op voor een gratis intakegesprek!