06 824 825 11
Hit enter to search

Privéles (aan huis)

Wil je lekker de diepte in?

Een puppy in huis is vaak een heel avontuur, voor zowel de pup als de eigenaar. Alles is nieuw voor jouw kleine pupje en hij moet zo ontzettend veel leren over zijn lichaam, nieuwe leefomgeving en huisgenoten. Ook jij moet alle zeilen bij zetten om jouw nieuwe maatje een goede start te geven en hem écht te leren kennen. Wij helpen jou daar dan ook graag bij! 

Wij begeleiden je om van jouw pup een zelfverzekerde en stabiele huishond te maken en richten ons op de vaardigheden en commando’s die jij en je hond in het dagelijks leven nodig hebben. Dit doen we spelenderwijs met een positieve en vriendelijke insteek. 

Echt?! Husky is verbaasd over de score van de honden kennisquiz

Hier gaan we aan werken

Socialisatie, het aandacht hebben voor elkaar en het versterken van jullie band staan centraal in de cursus. 

We starten met een theorieles waarin we van alles uitleggen over de belangrijkste puppyonderwerpen als zindelijkheid, slapen en socialisatie. We leren de pups wennen aan hun eigen lijf door een wekelijks parcours met verschillende ondergronden en attributen. Daarnaast nemen we  nuttige basiscommando’s door en oefenen we die tijdens de lessen, alles met de nodige achtergrondinformatie. 

We trainen het hier komen, volgen en kijken naar de baas en niet te vergeten belonen we zoveel mogelijk goed gedrag wat de pups laten zien. Ook gedrag waar we niet direct om vragen, maar wat wel ‘gewenst’ is voor ons, wordt beloond. 

Aan het eind van de cursus brengen we al het geleerde in de praktijk tijdens onze dorpsles, waarin we het dorp van Ermelo onveilig gaan maken. 

Praktische informatie

Twijfel je nog? Neem contact op voor een gratis intakegesprek!