Activiteiten 

Leaf Kynocentrum heeft regelmatig leuke activiteiten, houd deze pagina in de gaten!

Socialisatie tijdens de pandemie

Het kan je niet zijn ontgaan, we zitten in een pandemie. Een vraag die veel voorbijkomt is “Hoe kan ik nu nog mijn puppy socialiseren? Ik kan niet bij mensen op bezoek”. Maar wist je dat socialisatie veel meer is dan alleen maar mensen en andere honden zien?

Alles over het socialiseren van jouw puppy tijdens de coronapandemie en tijdens een lockdown. Hoe pak je dit aan? Wat kan nog wel? Wat is socialisatie nou eigenlijk? Het komt allemaal aan bod tijdens deze online lezing.

Wanneer?

De lezing vind plaats op 15 januari om 19:30 uur.

Voor wie?

Deze online lezing is voor alle nieuwe puppyeigenaren, iedereen die op korte termijn een puppy verwacht, of geïnteresseerd is in hondengedrag en –opvoeding.

Openingsactie!

Wij zijn op 1 januari geopend. Om dit te vieren, is deze webinar eenmalig helemaal gratis! Wel dien je je van tevoren aan te melden. Aanmelden kan via de button hiernaast!

Hoe werkt het?

Je ontvangt op de dag van de webinar een e-mail met hierin een link. Geen e-mail ontvangen? Check vooral even je spam/ongewenste inbox. Indien je een uur voor de start nog geen e-mail hebt ontvangen, stuur dan een bericht aan 06-82482511.

Er volgt op korte termijn een leuke Webinar van ons.