Winkel

Bij onze hondenschool hebben wij een kleinschalige winkel. Hier verkopen wij uitsluitend producten waar we 100% achter staan. Diervriendelijk, natuurlijk en goed voor hond en baas!

  Leaf Animal Care

  Een zusje van LEAF Kynocentrum is LEAF Animal Care. Dit zijn geheel biologische voedingssupplementen voor jouw hond en andere (huis) dieren. De producten van LEAF Animal Care zijn puur en eerlijk en komen vanuit moeder natuur, dit allemaal met minimale belasting voor het milieu.

  Nieuwgierig geworden naar de producten? Klik dan hier voor de eigen website van LEAF Animal Care.

   

   

   

   

  Dog Lovers Gold

  Wij zijn verkooppunt van Dog Lovers Gold hondenvoer. Dog Lovers Gold is uitermate geschikt voor mensen die wat bewuster met de voeding van hun hond (& kat) omgaan.

  Waarom Dog Lovers Gold?

  De meeste honden en katten gedijen het beste op een dieet samengesteld uit vers vlees, vleesbotten, orgaanvlees, gevogelte, vis, eieren, groenten, fruit en vetten. Veel voedingsmerken zijn samengesteld uit minder gezonde granen en zijn beperkt in gevarieerde dierlijke eiwitbronnen zonder de belangrijke probiotica. Ook bevatten ze vaak onvoldoende kwalitatieve vetten en oliën.

  Dog Lovers Gold is licht verteerbaar en bevordert een gezonde huid en vacht. Dog Lovers Gold is samengesteld uit ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong, is hypoallergeen en bevat geen toegevoegde tarwegluten.

  Wij verkopen de volgende formules:

  • Dog Lovers Gold The Original
  • Dog Lovers Gold Cold Pressed
  • Dog Lovers Gold High Energy
  • Dog Lovers Gold Passion Ocean Fish & Sweet Potato
  • Dog Lovers Gold Passion Cold Pressed
  • Dog Lovers Gold In Balance
  • Dog Lovers Gold In Balance Cold Pressed