Winkel

Bij onze hondenschool hebben wij een kleinschalige winkel. Hier verkopen wij uitsluitend producten waar we 100% achter staan. Diervriendelijk, natuurlijk en goed voor hond en baas!

  Leaf Animal Care

  Een zusje van LEAF Kynocentrum is LEAF Animal Care. Dit zijn geheel biologische voedingssupplementen voor jouw hond en andere (huis) dieren. De producten van LEAF Animal Care zijn puur en eerlijk en komen vanuit moeder natuur, dit allemaal met minimale belasting voor het milieu.

  Nieuwgierig geworden naar de producten? Klik dan hier voor de eigen website van LEAF Animal Care.

  Bach Rescue Pets

  RESCUE® Pets Plus is een natuurlijk voedingssupplement met vitamine B5 en B12 die de emotie van je huisdier in balans brengt. Hierdoor kunnen zij vervelende stress-situaties de baas zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bezoekje aan de dierenarts, reizen in een bench, uit logeren, onweer of knallen van vuurwerk. 

  Het is een mix van de vijf bekende originele Bach bloesems: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem, en extra vitamine B5 en b12. RESCUE Pets Plus bevat geen alcohol, versuft niet en is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk een druppel en een spray. 

  Maar ook voor de gespannen baasjes onder ons is het een zeer geschikt product, bijvoorbeeld bij een belangrijk hondenexamen of als je met je handen in het haar zit door je eigenwijze hondenpuber.  

  Nieuwsgierig geworden naar de producten, of wil je meer informatie? Kijk dan op: www.bachrescue.nl of neem contact met ons op!  

   

   

   

  Dog Lovers Gold

  Wij zijn verkooppunt van Dog Lovers Gold hondenvoer. Dog Lovers Gold is uitermate geschikt voor mensen die wat bewuster met de voeding van hun hond (& kat) omgaan.

  Waarom Dog Lovers Gold?

  De meeste honden en katten gedijen het beste op een dieet samengesteld uit vers vlees, vleesbotten, orgaanvlees, gevogelte, vis, eieren, groenten, fruit en vetten. Veel voedingsmerken zijn samengesteld uit minder gezonde granen en zijn beperkt in gevarieerde dierlijke eiwitbronnen zonder de belangrijke probiotica. Ook bevatten ze vaak onvoldoende kwalitatieve vetten en oliën.

  Dog Lovers Gold is licht verteerbaar en bevordert een gezonde huid en vacht. Dog Lovers Gold is samengesteld uit ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong, is hypoallergeen en bevat geen toegevoegde tarwegluten.

  Wij verkopen de volgende formules:

  • Dog Lovers Gold The Original
  • Dog Lovers Gold Cold Pressed
  • Dog Lovers Gold High Energy
  • Dog Lovers Gold Passion Ocean Fish & Sweet Potato
  • Dog Lovers Gold Passion Cold Pressed
  • Dog Lovers Gold In Balance
  • Dog Lovers Gold In Balance Cold Pressed

  Litopet 

  Dit voedingssupplement is 100% natuurlijk en op basis van rozenbottel. Rozenbottels bevatten van nature antioxidanten, organische zuren, flavonoïden, carotenoïden en hebben een hoog vitamine C-gehalte.

  Het is bedoeld voor honden met stramme gewrichten of stijve spieren. LITOPET draagt ook bij aan het afweersysteem en de bloedcirculatie van jouw hond. LITOPET bevat als enige product in Nederland het actieve bestanddeel GOPO wat bijdraagt aan de beweeglijkheid van de gewrichten. 

  LITOPET is in meerdere landen al een doorslaand succes vanwege de prachtige resultaten bij diverse hondenrassen. Uit onderzoeken is gebleken dat GOPO bijdraagt aan de beweeglijkheid van de gewrichten, de bloedcirculatie en het afweersysteem. LITOPET kun je ook preventief inzetten om de gewrichten te ondersteunen, bijvoorbeeld na een intensieve training en activiteit. 

  De resultaten zijn al zichtbaar na 1 à 2 maanden! 

  Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie en om Litopet te bestellen kan je terecht op www.litopet.nl