Waar staan wij voor?

 

“For happy & healthy dogs”

 

We hebben en breed aanbod aan cursussen voor iedereen. Van de speelse pup tot aan de hond op leeftijd. Zowel opvoeding als ook de hondensport komt bij ons aan bod. Om gericht aandacht te kunnen geven aan jou en jouw hond, werken wij in kleine groepen. Onze trainingen zijn up-to-date en boordevol theoretische en praktische kennis. Precies hetgeen wat jij zoekt om onafhankelijk van anderen jouw leven te kunnen leiden. De lessen worden verzorgd door ervaren en gediplomeerde instructeurs. Zoals je van ons mag verwachten!

We trainen op een veilige en omheind terrein, in het prachtig rustige buitengebied van Ermelo. In ons overdekt lokaal geven wij theorielessen en is er de mogelijkheid om rustig te praten met een kop koffie of thee. Alles om jou en jouw hond thuis te laten voelen. Daarnaast vind je hier ons winkeltje met voer en (natuurlijke) snacks en speelgoed. Als we zeggen dat we jou ondersteunen, menen we dit ook! Parkeren kan direct naast de ingang. Wel zo makkelijk!

Kun je niet wachten tot de cursus start? Of toch liever eerst één op één om e.e.a. uit te proberen? Geen probleem, wij verzorgen ook privélessen en online trainingen. Alles om jou en jouw hond de wijde wereld in te helpen!

Werkwijze

Wij zijn een hondenschool waar de nadruk ligt op gelukkige en gezonde honden. Een hondenschool waar positieve en diervriendelijke trainingsmethoden worden gebruikt. Oefeningen leren wij aan door middel van spel en beloning. Onderbouwd door jarenlang opgebouwde kennis en kunde en volgens de meest recente inzichten, met inspiratie uit de natuur. De enige plek waar je daadwerkelijk uit kan leren. De lessen zijn begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen.

Kernwoorden:

  • Enthousiast
  • Positief
  • Diervriendelijk
  • Natuurlijk
  • Onderbouwd
  • Toegankelijk voor iedereen

Wij onderscheiden ons door de combinatie van gedrag en gezondheid. We werken aan de band tussen hond en mens door inzicht te geven in gedrag en gezondheid van de hond en de band met het baasje. Wij staan voor het geven van educatie aan jouw hond en de baas. Het één kan immers niet zonder het ander. Optimaal opgroeien en zo veel mogelijk van je hond genieten. Dáár doen wij het voor!

We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Team Leaf Kynocentrum