Over Leaf Kynocentrum

 

Leaf Kynocentrum is een hondenschool in Ermelo en ontstaan vanuit de liefde en passie voor honden. Wij staan voor gelukkige en gezonde honden. Ons doel: een tevreden hond én baas.

“For happy & healthy dogs”

 

We hebben en breed aanbod aan cursussen voor iedereen op elk niveau, van de speelse pup tot aan de hond op leeftijd. Zowel opvoeding als hondensport komt bij ons aan bod. We werken in kleine groepen, onze lessen zijn up-to-date en vol theoretische en praktische kennis. De lessen worden verzorgd door ervaren en gediplomeerd instructeurs.

We trainen op een veilig en omheind terrein, in het rustige buitengebied van Ermelo. In ons overdekt lokaal geven wij theorielessen en is er de mogelijkheid om rustig te praten met een kop koffie of thee. Tevens vind je hier ons winkeltje met voer en (natuurlijke) snacks en speelgoed. Parkeren kan naast de ingang.

Kun je niet wachten tot de cursus start? Of toch liever eerst één op één? Geen probleem, wij verzorgen ook privélessen en online trainingen.

Werkwijze

Wij zijn een hondenschool waar de nadruk ligt op gelukkige en gezonde honden. Waar positieve en diervriendelijke trainingsmethoden worden gebruikt. Oefeningen leren wij aan door middel van spel en beloning. Onderbouwd door kennis en volgens de meest recente inzichten maar met inspiratie uit de natuur. De lessen zijn begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen.

Kernwoorden:

  • Positief
  • Diervriendelijk
  • Natuurlijk
  • Onderbouwd
  • Toegankelijk

Wij onderscheiden ons door de combinatie van gedrag en gezondheid. We werken aan de band tussen hond en mens door inzicht te geven in gedrag en gezondheid van de hond. Wij staan voor het geven van educatie aan hond en baas. Om zo optimaal mogelijk van je hond te genieten.

We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Team Leaf Kynocentrum