Het gezicht achter Leaf Kynocentrum

 

 

"Mijn jarenlange passie én liefde voor honden, dat is wat ik wil overbrengen op jou."
-Samantha Smits-

 

Vanuit deze gedachten heb ik dan ook Leaf Kynocentrum opgezet. Ik train zelf al van jongs af aan met onze honden. Als jonge meid, vaak de jongste in de groep, mocht ik onder begeleiding mee doen met de trainingen. Zo leuk dat ik het vond en zo trots was ik dat ik daar mocht staan met mijn hond. Elke dag was ik thuis aan het trainen met mijn kanjer om ons beste beentje weer voor te zetten op de training. Dat gevoel heb ik nooit verloren en heb ik nog steeds nu ik, jaren later en weliswaar iets minder jong, op het trainingsveld sta. Inmiddels train ik vol enthousiasme met mijn Dalmatiër Faya. Bezig zijn met je hond en een band opbouwen is gewoon het allerleukste wat er is!

Dit kan, uiteraard, op alle niveaus en expertises. Zolang jullie er allebei gelukkig van worden en je het plezier in jouw trouwe viervoeter ziet, is het de goede keuze.

Ik wil jou dan ook zoveel mogelijk kennis (en kunde) leren, om net zoveel te genieten van onze trouwe honden zoals ik dat al jarenlang doe. Niet alleen de gehoorzaamheid is hierbij belangrijk, maar ook de (gedrag)signalen en de gezondheid van de hond. 

Hoe wij dat doen? Door lekker met jouw hond bezig te zijn op elke denkbare manier. Wil jij graag actief bezig zijn? Zoek je juist hersenwerk voor jouw hond? Wellicht wil je graag gerichter bezig zijn met gehoorzaamheid? Dit kan bij Leaf Kynocentrum. Allemaal.  Het is onze taak om jou én jouw hond zoveel mogelijk mee te geven en enthousiast het leven in te stappen. Net zoals wij al jarenlang doen!

Samen met ons team van ervaren en enthousiaste trainers, staan wij voor jou en jouw kanjer klaar om aan de slag te gaan. Elke dag weer!

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten bij LEAF Kynocentrum!

Samantha & Faya