06 824 825 11
Hit enter to search

Funcursus

Wij gaan leuke dingen doen!

Als je iets ontzettend leuks en laagdrempeligs met je hond wil doen, moet je zeker eens meedoen met onze funlessen, waarbij we gegarandeerd veel gaan lachen! Met een paar simpele materialen gaan we spelletjes en grappige (en soms functionele) oefeningen doen. Soms alleen, maar soms ook in groepjes met een gezond competitief element erin.

Maar plezier is niet het enige doel van de cursus, want hersenwerkjes en oefeningen doen met je hond geeft ontzettend veel mentale uitdaging aan jouw viervoeter, wat nog wel eens helpend kan zijn bij onzekere honden, maar ook bij verschillende vormen van ongewenst gedrag (afhankelijk van de oorzaak).

De cursus bestaat uit 5 lessen, waarna je gewoon nog een funcursus kan volgen, en daarna nóg één, en nóg één… Want vervelen doet het nooit!

Puppycursus - hersenwerk

Hier gaan we aan werken

We gaan dus allemaal verschillende spellen en oefeningen doen, waarbij plezier, en soms een beetje competitie, voorop staat!

De funcursus bestaat uit 5 lessen, waarin we elke week weer nieuwe trucjes, oefeningen en spelletjes behandelen. Daarnaast oefenen en vermoeilijken we de oefeningen van de week ervoor. Aan het eind van de les is er uiteraard meer dan genoeg tijd voor een leuk parcours om de balans en sturing van je hond te verbeteren of voor een wedstrijdje. 

De focus ligt écht op plezier hebben en bezig zijn samen met je hond. We doet dit in jullie tempo en hebben een ‘niets moet, alles mag’ sfeer in de les, mits het verantwoordelijk is natuurlijk!

 De cursus kan door alle honden gevolgd worden, jong en oud, soepel en iets minder soepel. De cursus kan goed zijn om het zelfvertrouwen van je hond te vergroten, maar bijvoorbeeld ook om je hond meer te leren focussen, je timing met belonen te verbeteren of om jullie relatie te verbeteren. Er is dus altijd wel een reden om mee te doen!

De cursus wordt na 5 weken afgesloten met een mooi certificaat van deelname en een leuke korting als jullie besluiten om nogmaals de cursus te gaan doen. 

 

Praktische informatie

Twijfel je nog? Neem contact op voor een gratis intakegesprek!