Zomer programma

Of je nu uit de buurt komt of hier lekker op vakantie bent; jong of ouder bent, gewoon zin hebt in een sportles of juist om lekker te knutselen... ons Zomerprogramma is er voor iedereen!  


In de gehele maand augustus hebben wij op de woensdag- en zaterdagmiddag om 16:00 uur én om 17:00 uur leuke uiteenlopende activiteiten gepland staan voor jonge en oudere honden en baasjes. Ze kunnen allemaal éénmalig gevolgd worden, dus het is een leuk uitje voor als jouw kanjer met jullie mee is op vakantie op de Veluwe. 

Ons Zomerprogramma bestaat uit de volgende activiteiten: 

  • Waterparcours 
  • Behendigheid 
  • Knutselmiddag voor de jongere hondenliefhebbers  
  • Speuren in het bos 
  • Hersenwerken 
  • Dog Pilates 
  • Kind & Hond les 
  • Hoopers 

Schrijf je in voor meerdere activiteiten en ontvang een leuke korting. Je krijgt 10% korting op de 2e activiteit, 15% korting op de 3e activiteit en zelfs 20% korting op de 4e en elke volgende activiteit! Dit wordt automatisch verrekend na inschrijving. 

Meer informatie over de activiteiten en de inschrijfmogelijkheid vind je hieronder. 

 

Waterparcours: 

Plezier en afkoeling staan bij deze activiteit voorop!

Wij zorgen voor een leuk parcours       met hondenzwembadjes, verschillende hindernisjes, lekkere voertjes en veel speelgoed. De honden zorgen vast voor het nodige vermaak!  

Behendigheid: 

Bij Behendigheid is het de bedoeling dat je hond een parcours van hindernissen en toestellen zo snel en foutloos mogelijk doorloopt! Maak in de workshop kennis met een paar hindernissen en toestellen die veel gebruikt worden bij de Behendigheid en leg zelfs al een klein parcours af samen! 

Knutselmiddag: 

Een activiteit voor de jongere doelgroep, maar als volwassene mag je ook zeker aanschuiven! We hebben verschillende leuke knutsel ideeën, denk aan speeltjes van fleece of een leuke snuffelmat. Alles voor jouw beste hondenvriendje! 

Speuren in het bos: 

Bij Praktijkspeuren gaat de hond, met jou als begeleider, op zoek naar een persoon die zich verstopt heeft. Dit alles door heel goed te snuffelen en te ruiken. In deze workshop leren we je de basisbeginselen van het Praktijkspeuren, een onwijs leuke sport voor elke hond en baas. Een lange lijn en tuig is handig om mee te nemen naar de les. 

Hersenwerken: 

Niet alleen fysieke beweging is belangrijk voor jouw kanjer, maar ook mentaal moeten onze honden uitgedaagd worden! Tijdens de workshop gaan we aan de gang met verschillende leuke oefeningen die je gemakkelijk thuis kan doen met voorwerpen die iedereen heeft. Het enige wat jij mee hoeft te nemen zijn de voertjes waar je jouw hond 's nachts voor wakker kan maken.  

Dog Pilates: 

Men neme een fitnessmat en een hond en het plezier komt vanzelf! Wij gaan op het hondenveld, tussen onze kanjers een reeks fitnessoefeningen doen, onder leiding van een sportinstructrice. Een gezonde dosis chaos en humor gegarandeerd!  

Kind & Hond les: 

De meeste hondencursussen zijn niet voor onze kinderen, terwijl onze kanjers vaak gek op ze zijn!

Vanaf 7 jaar (onder begeleiding) mogen de kinderen nu ook eens aan de gang met hun beste hondenvriendje. We maken er een leuke les van met spelletjes, parcours en een tikje gehoorzaamheid. 

Hoopers: 

Een ideale sport voor de jongere, oudere of beperkte hond en baas! Hoopers heeft iets weg van Behendigheid, maar bij Hoopers geeft de begeleider, vanuit een daarvoor aangegeven, al zijn commando’s en aanwijzingen op afstand. Daarbij wordt er niet gesprongen en staan de toestellen in vloeiende lijnen. Maak in de workshop kennis met een paar hindernissen en toestellen die veel gebruikt worden bij Hoopers en leer de basisbeginselen van de sport! 

Alle activiteiten duren een uur en kosten € 10,- per les. Hieronder kan je de data bekijken en je inschrijven. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt, wij staan je graag te woord! Ons telefoonnummer is 06 824 825 11. We hopen jullie snel te zien bij Leaf Kynocentrum! 

Aanvullende informatie


Prijs: € 10,- per les

Locatie: Leaf Kynocentrum Ermelo

Duur: 60 minuten

 

Inschrijven