Puppycursus

De eerste keer naar school!

 

Wat leuk, je hebt een pup in huis!
Gefeliciteerd met jouw kanjer en je nieuwe functie als hondenmanager! Dat is de leukste baan die er is. 

Je wilt jouw pup natuurlijk de beste start geven en dat begrijpen wij maar al te goed. Onze cursus is dan ook gericht op puppy’s vanaf 8 weken oud, waarbij wij de focus leggen op de samenwerking tussen jou en jouw pup. Dit alles natuurlijk op een prettige en positieve manier. We willen dat jij en jouw nieuwe gezinslid vol met tips, blij en voldaan weer naar huis gaan. Tijdens de trainingen werk je samen met jouw pup, socialiseren we met elkaar, leer je over de ontwikkeling en fases van puppy's en krijg je héél veel praktische tips om thuis mee verder te kunnen. 

De eerste les beginnen we met een stuk theorie, maar vergeet jouw kanjer niet mee te nemen, zodat ze rustig kunnen wennen aan onze omgeving. We bespreken dan o.a. alle belangrijke fases van de pup, hoe een hond leert en hoe je met bepaalde zaken het beste om kunt gaan. Daarnaast geven we in elke puppycursus een dorpsles, waarbij we met zijn allen de binnenstad van Ermelo onveilig gaan maken en gaan oefenen in een hele andere omgeving als de hondenschool. Kortom, een hele leuke en nuttige training voor jou en jouw nieuwe gezinslid.

Tijdens de cursus komen de volgende oefeningen onder andere aan bod:

·        Aandacht voor het baasje

·        Meewandelen met het baasje

·        Omgang met anderen

·        Socialisatie met andere honden

·        Het 'hier komen'

·        Spelen met je pup

·        Zitten & liggen

Je kan al starten met de puppycursus wanner jouw pup 8 weken oud is. Na de puppycursus kan je doorstromen naar de basiscursus.

Zit er geen goed startmoment voor je bij, maar wil je toch graag een bepaalde cursus volgen? Neem dan gerust contact met ons op, dan we bespreken samen wat de mogelijkheden zijn! Daarnaast kunnen jij en jouw hond vrijblijvend op onze wachtlijst geplaatst worden, zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe startdata voor onze cursussen.  

Aanvullende informatie


Prijs: € 150,-

Locatie: Ermelo

Duur: 15 lessen incl. een dorpsles. 

Vooropleiding: Geen

Klik op de datum om je in te schrijven