Gedrag & Gehoorzaamheid

Samen één team!

Als jij en jouw kanjer geen genoeg kunnen krijgen van de gehoorzaamheidstraining, kunnen jullie na de Sociale huishond cursus doorstromen in onze Gedrag & Gehoorzaamheid groep! De oefeningen worden hier nog net een stapje uitgebreider en moeilijker, met wederom als klap op de vuurpijl een officieel examen van de FHN en een mooi certificaat als jullie slagen.  

Het programma bestaat uit allerlei verschillende soorten oefeningen, van los volgen tot over hindernissen springen. Als je naar een hoger niveau gaat, komen er ook weer meer en moeilijkere oefeningen bij. Alles draait om samenwerking tussen hond en baas, jullie moeten een heel goed team worden om de hoogste klasse te behalen! Gedrag & Gehoorzaamheid bestaat uit vier klassen, namelijk: beginners, 1, 2 en 3. 

In de hogere klassen komen er nieuwe oefeningen bij. Alle soorten en rassen kunnen meedoen. 

De volgende oefeningen komen onder andere aan bod:

·        Negeren van andere honden

·        Los volgen

·        Posities (zit, sta, af) op afstand of tijdens volgen

·        Sorteren

·        Apporteren

Wij hebben een G&G groep op maandagavond om 20:00 uur waar jullie altijd in kunnen stromen, of jullie nu beginner zijn of gevorderd! Als je een examen behaald hebt, kunnen jullie binnen deze groep ook weer doorstromen naar de volgende klasse. 

Willen jij en jouw kanjer instromen in onze G&G groep of heb je nog vragen hierover? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een berichtje! 

Zit er geen goed startmoment voor je bij, maar wil je toch graag een bepaalde cursus volgen? Neem dan gerust contact met ons op, dan we bespreken samen wat de mogelijkheden zijn! Daarnaast kunnen jij en jouw hond vrijblijvend op onze wachtlijst geplaatst worden, zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe startdata voor onze cursussen.  

Aanvullende informatie


Prijs: € 110,- exclusief examenkosten

Locatie: Leaf Kynocentrum Ermelo

Duur: De cursus bestaat uit 10 lessen.

Vooropleiding: Sociale huishond cursus

Klik op de datum om je in te schrijven