FCI Obedience (G & G)

Samen één team!

FCI Obedience is een hondensport die draait om gehoorzaamheid en perfectie. Voor wie na de opvoedingscursussen nog niet genoeg heeft, en graag een stap verder gaat. FCI Obedience is ontstaan uit het vroegere Gedrag & Gehoorzaamheid (G&G). Het programma bestaat uit verschillende oefeningen die uiteenlopen van volgen tot sorteren en apporteren. Samenwerking tussen baas en hond staat centraal.

FCI Obedience bestaat uit vier klassen: Beginners, 1, 2 en 3. Per klasse worden de oefeningen moeilijker en uitdagender. In de hogere klassen komen er nieuwe oefeningen bij. Alle soorten en rassen kunnen meedoen, maar alleen de beste weten de hoogste klasse te halen!

De volgende oefeningen komen onder andere aan bod:

·        Negeren van andere honden

·        Los volgen

·        Posities (zit, sta, af) op afstand of tijdens volgen

·        Sorteren

·        Apporteren

Nieuwsgierig geworden naar alle oefeningen, uitgebreide uitleg en de reglementen? Deze zijn hier te lezen op de site van de FCI Obedience Nederland (http://www.fciobedience.nl/). De cursus wordt afgesloten met examen die door Leaf Kynocentrum zelf wordt afgenomen.

Wij hanteren twee groepen. Een groep FCI Obedience Beginners, en FCI Obedience 1, 2, 3. Indien het examen wordt behaald, kan je doorstromen naar de volgende klasse

Aanvullende informatie


Prijs: € 100,-

Locatie: Ermelo

Duur: De cursus bestaat uit 10 lessen.

Vooropleiding: Vervolgcursus

Inschrijven