Gedragsbegeleiding aan huis

Soms loop je tegen problemen aan in de thuissituatie en wil je juist daarmee aan de slag! Aanslaan als er iemand langsloopt, waaks gedrag als er iemand binnenkomt of misschien zelfs agressie, het kan de sfeer in huis ontzettend belemmeren. Trainen op een veld geeft je in die situatie niet de handvatten die jullie eigenlijk nodig hebben om verder te komen. 

Juist voor die situaties doen we ook consulten aan huis! 

Bij een gedragsconsult wordt er samen een afspraak gemaakt voor een eerste consult. Collega Miranda (en op verzoek Bertus) komen aan huis om jullie specifieke situatie te onderzoeken door middel van een intakegesprek en observatie. Daarna wordt er een behandelplan opgesteld en besproken, en krijgen jullie alle handvatten om dit plan uit te voeren. 

Afhankelijk van de situatie kan er nog een vervolgconsult ingepland worden om te bekijken of jullie op de goede weg zijn, alle vragen te beantwoorden en om het behandelplan zo nodig aan te passen.

Voor het plannen van een afspraak of bij vragen kan je contact opnemen met 06 824 825 11 of een bericht sturen naar info@leafkynocentrum.nl!

Aanvullende informatie


Prijs: op aanvraag

Locatie: aan huis

Duur: 90 - 120 minuten

 

Klik op de datum om je in te schrijven