Buiten activiteiten

Rent je hond achter joggers aan? Blaft hij naar fietsers? Is hij niet meer te sturen als hij iets ‘interessants’ ziet? En moet jij er vervolgens schaamtevol en luid roepend achteraan rennen? 


Geef jou en je kanjer dan op voor onze heide-les en laat ons je helpen om weer fijn te kunnen wandelen met je hond. 

Het is misschien wel de grootste ergernis van baasjes; honden die naar alles en iedereen blaffen of niet meer te houden zijn als ze iets zien waar ze graag naartoe willen. Tijdens onze heide-les gaan we juist die situaties opzoeken waarin jouw hond getriggerd wordt en gaan we hier direct mee aan de slag. Jij zorgt voor de hond en een vaste riem, wij zorgen voor de fietsers, joggers en andere afleidingen.  

De naam verklapt het al een beetje, maar de les vindt plaats op en bij de Groevenbeekse Heide in Ermelo. Vanuit daar gaan we samen lopen, oefenen en hopelijk genieten van een lekker zonnetje en hele leerzame momenten. We beginnen de les met een klein stukje theorie en daarna duiken we direct de praktijksituaties in.  

Deze les duurt 1 tot 1,5 uur en bij voldoende deelnemers wordt de les maandelijks herhaald.

 In de les komen de volgende punten aan bod: 

  • Theorie over omgang met de verschillende afleidingen en triggers.
  • Deze theorie gelijk toepassen in verschillende praktijksituaties, met in ieder geval fietsers, joggers en andere honden.
  • Bij voldoende tijd is er ruimte voor eigen inbreng en triggers die nog niet behandeld zijn.

Het is aan te raden om voor deelname een minimaal een puppy- en/of basiscursus te hebben afgerond, zodat je kanjer bekend is met de basiscommando’s.  

Zit er geen goed startmoment voor je bij, maar wil je toch graag een bepaalde cursus volgen? Neem dan gerust contact met ons op, dan we bespreken samen wat de mogelijkheden zijn! Daarnaast kunnen jij en jouw hond vrijblijvend op onze wachtlijst geplaatst worden, zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe startdata voor onze cursussen.  

Aanvullende informatie


Prijs: 15,- per les

Locatie: Groevenbeekse heide Ermelo

Duur: 1 tot 1,5 uur

Vooropleiding: puppy- en/of basiscursus

 

 

Klik op de datum om je in te schrijven